jueves, 4 de enero de 2018

XCLOSS - GRACIAS POR LOS SERVICIOS PRESTADOS (2017)

Cuarta edicio del segell, la segona en un any i la segona en K7. Jo hagues preferit fer'ho en cd, pero la banda va preferir aquest format. Lo seu hagues un 7", pero la economia no m'ho permitia, qui sap si algu s'anima mes endavant a reeditaro en vinil!!
Es van fer una tirada de 100 copies, 10 amb la portada en color blau, 10 en groc que incloïa un cd-r i 80 en color crema.

Xcloss neixen quan desapareix Assac, amb tres dels seus membres fitxen a un nou cantant, i encara que aprofiten algun tema compost per Assac, canvien el nom a Xcloss. Si vols saber mes sobre aixo mira el blog A Destralades on els vaig fer una entrevista.
La demo son 9 temes (un d'ells versio de Siniestro Total), els mateixos a les dos cares, amb la diferencia que a cada cara canvien les intros. A la cara A i per peticio del grup, trobem al Guardian de las estrellas, friki mediatic, amb el seu discurset apocaliptic. I a la cara B, per sucgeriment del segell ( o sigui meu...) trobarem al Yonki reformao (un gag del programa Malviviendo crec) donant consells per deixaer les drogues.
La musica es hardcore de la vella escola sense floritures ni metal ni coses modernes, tal com ja feien amb Assac, amb la mateixa passio per la velocitat i les mateixes ganes de divertirse i fer gresca.
Ja han tocat bastantes vegades per l'area de Barcelona, amb una bona acollida, saben caldejar be l'ambient.
Tenen alguns temes nous, un d'ells una versio de Youth Brigade re-batejada con "En Barcelona no se puede vivir".....esperem que tornin a l'estudi de grabacio en breu.


El capo de Rat Monkey Records amb el seu ultim i milionari fitxatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario